S-a urcat cu mașina pe o fântână. Ce a pățit un tânăr care a urcat la volan băut și fără permis

masina-in-fantanaUn tânăr de 26 de ani, din comuna Ungureni, s-a izbit cu mașina pe care o conducea într-o fântână. El conducea, vineri seară, un autoturism pe un drum comunal din localitatea Vlăsineşti, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul părăseşte carosabilul şi se izbeşte într-o fântână.

Tânărul a fost testat alcooscopic, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

like facebookVerificările efectuate au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui autoturism, fără a poseda permis de conducere şi conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

2 thoughts on “S-a urcat cu mașina pe o fântână. Ce a pățit un tânăr care a urcat la volan băut și fără permis

  1. poza e de la moldoveni
    sa traiti bine….
    cine era baiatul ala de la Ungureni?
    sa stiti ca SPR 9 Rurala Vlasinesti chiar dau amenzi … pe bune… in caz ca scapi de Dl. Pasalau la pod la Saveni… (tot respectul)… pe multi i-a mirosit la fiola

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *