Tombolă cu 10 premii consistente, organizată de compania Lacto Solomonescu

magazin Lacto Solomonescu- BotosaniCompania Lacto Solomonescu anunţă organizarea unei tombole cu premii constând în zece coşuri cu produse lactate.

În luna ianuarie 2017, Lacto Solomonescu vă aşteaptă la cele două magazine proprii din Botoşani (Hala Centrala de Lactate şi magazinul din str. Grivitei nr. 3 ) să completaţi un talon prin care trebuie să răspundeţi la două întrebări:

  • Ce îmbunătăţiri v-aţi dori să aducem la produsele noastre actuale?
  • Ce produse noi v-aţi dori să cream pentru dvs.?

Cele mai bune zece idei vor fi premiate cu câte un coş de produse Solomonescu, după ce vor fi analizate de echipa de specialişti din cadrul companiei.

La fiecare sfarsit de an se pun in bilant realizarile si dorintele pentru anul viitor, motiv  pentru care ne-am gandit sa lansam o provocare pentru clientii nostri, pentru consumatorii nostri fideli  si pentru viitorii clienti. In speranta ca am reusit sa ne facem simtita prezenta in casele dvs. si ca am reusit sa va satisfacem gusturile, va multumim pentru fidelitate si va uram sărbători felicite şi liniştite alaturi de cei dragi”, susţine directorul de marketing al companiei, Carmen Solomonescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *