Botoşănean prins în timp ce fura o bancă montată într-un parc

banca-parcUn botoşănean a fost prins de poliţiştii locali în timp ce fura bănci montate în parcuri.  Potrivit poliţiştilor, botoşăneanul a fost identificat în dimineaţa zilei de marţi în zona Pieţei Agroalimentare Alexandru cel Bun, în municipiul Iaşi.

„Poliţiştii (…) s-au sesizat cu privire la faptul că într-un autovehicul parcat în apropierea pieţei se afla o bancă asemănătoare cu cele am­plasate pe domeniul public. Lucrătorii instituţiei noastre au procedat la identificarea proprietarului autoturismului, ocazie cu care a reieşit că se numeşte D.M.O, de 33 ani, domiciliat în judeţul Botoşani, care, în urma verificărilor efectuate, nu a putut să justifice provenienţa bunului aflat în maşina sa“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale.

like facebookUlterior, poliţiştii au primit confirmarea de la Servicii Publice Iaşi că banca aparţine domeniului public. „Având în vedere aspectele constatate, persoana în cauză a fost condusă la Secţia I Poliţie pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz“, se mai precizează în comunicatul Poliţiei Locale.

Sursa: ZiaruldeIaşi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *