O sportivă de la CS Botoșani, suspendată de Federația Internaționala de Haltere

alina-alexandra-popovici-halterofila-cs-botosaniO sportivă de la CS Botoșani a fost suspendata de Federatia Internationala de Haltere in urmatorii patru ani, pentru testare pozitiva la stanozolol.

Alina Alexandra Popovici (categoria 48 de kilograme) a fost depistata pozitiv in afara competitiei, in aceasta vara, dupa ce a castigat titlul national.

like facebookPotrivit unui anunt al forului international de profil, suspendarea a intrat in vigoare in 11 august, timp de patru ani, pana in 11 august 2020. Presedintele FR Haltere, Nicu Vlad, nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii legate de acest caz.

Alina Alexandra Popovici are 16 ani si este legitimata la Clubul Sportiv Botosani

One thought on “O sportivă de la CS Botoșani, suspendată de Federația Internaționala de Haltere

  1. Deci această fată care de câțiva ani se antrenează organizat cu antrenor, medic și ce mai este nevoie, înțeleg că a luat de capul ei stanozolol. Sau părinții i-au pus in mâncare sau in băutură. Sunt convins că in spatele multor sportivi de succes , din păcate, stă o întreaga industrie sau mafie , depinde cum vrei să o numești. Nu este posibil ca o fată de 16 ani să fie depistată că a luat așa ceva și nimeni să nu aibă nici o responsabilitate. Una este ca un tânăr de 20 ani să înghită tot felul de rahaturi si să fie cât de cât conștient care sunt riscurile si beneficiile administrării unor astfel de substanțe si alta este să administrezi organizat astfel de substanțe unor copii și/sau adolescenți. Suntem jalnici, ne batem joc de sănătatea si mințile unor tineri pentru o glorie trecătoare. Antrenorii si medicii care s-au ocupat de aceasta fată sunt vinovați . Și dacă cineva crede ca ascunzând sub preș astfel de cazuri vom avea de câștigat sunt convins că se înșală amarnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *