FOTO! Noii parlamentari de Botoșani și-au primit mandatele

parlamentari-2016-1Noii parlamentari de Botoşani au primit, duminică, mandatele de senator şi deputat, după alegerile din 11 decembrie. Ei au primit certificatele care atestă câştigarea alegerilor. Mandatele au fost înmânate de preşedintele Biroului Electoral Judeţean, judecătorul Mihaela Ungureanu, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, a primarului de Botoşani, Cătălin Flutur, dar şi a unor foşti parlamentari.

like facebookAu primit mandate de deputat Tamara Ciofu, Mihaela Huncă, Marius Budăi, Răzvan Rotaru şi Costel Lupaşcu şi Cristian Achiţei, iar de senator Doina Federovici, Lucian Trufin şi Costel Şoptică.

parlamentari-2016Vă dorim succes în noile funcții pe care ați fost aleși și să reprezentați județul cu cinste și onoare ca și cei care au fost până acum”, a declarat președintele BEJ, Mihaela Ungureanu.

La rândul său, președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, i-a felicitat pe reprezentanții BEJ ”pentru misiunea grea pe care au avut-o”.

 

 

 

 

2 thoughts on “FOTO! Noii parlamentari de Botoșani și-au primit mandatele

  1. Toti cei de pe aceasta lista sa nu uite nici macar un minut ca sunt acolo sa reprezinte oamenii si ca trebuie lucreze in folosul comunitatii. Sa fie cinstiti, onesti si sa aiba coloana vertebrala ! Functiile vin si pleaca , la fel ca si oamenii.

  2. Cu referire la festivitatea de primire a certificatelor de parlamentari, sincer pot sa va spun ca a fost cea mai anosta festivitate la care am participat. A mirosit de la o posta a lehamite sau, poate, a nestiinta din partea doamnei Ungureanu. Stimata doamna, nu asa se organizeaza o asemenea festivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *