VIDEO & FOTO Tinerii care au tâlhărit cinci femei din Botoșani, trimiși după gratii

talhari-dusi-la-judecatoria-botosaniCei trei tineri care au agresat, miercuri seară și joi seară, cinci femei din Botoșani și le-au furat poșetele au fost arestați preventiv sâmbătă. Magistrații Judecătoriei Botoșani au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a lui Ionuț Iasciuc, Cătălin Aniță și Dragoș Moroșanu, pentru tâlhărie calificată.

Cei trei, dintre care doi sunt recidiviști, și-au recunoscut faptele în fața instanței, însă nu au explicat de ce le-au comis.

like facebookPotrivit unor susrse judiciare, cei trei tâlhari au cerut să nu fie arestați preventiv, ci să fie plasați în arest la domiciliu, însă cererea a fost respinsă.

Aceștia au și anunțat că vor depune contestații la măsura adoptată împotriva lor.

După tâlhăriile comise la Botoșani, Dragoş Moroşanu, de 20 de ani, a fost prins în Dorohoi. Ceilalţi doi, Ionuţ Iasciuc şi Cătălin Aniţă, au fost prinşi în municipiul Suceava, după ce au mai comis o tâlhărie şi în judeţul vecin.

Citește și: UPDATE Oficial! Toţi cei trei tâlhari au fost prinşi. Vezi unde au fost găsiţi cei doi tineri ce au reuşit să fugă iniţial!
Tâlhării în lanţ la Botoşani. Cinci femei bătute în plină stradă

talhari-dusi-la-judecatoria-botosani

3 thoughts on “VIDEO & FOTO Tinerii care au tâlhărit cinci femei din Botoșani, trimiși după gratii

  1. Nu sunt sadic, dar de ce ii baga la puscarie sa le platesc eu mancarea ? La munca silnica 25 de ani ! Ceea ce au facut ei , lasitatea lor, si nemernicia nu au fost un accident sau ceva intamplator !

  2. Tot politia trebuie sa o rezolve ?! Dar tovarasu Onutu cu oligofrenii lui de la pol. comunitara pentru ce sunt platiti ?! Pentru a-si pune dosurile in masini si a da din aripi la babe in piata ?! Desfiintati-i tovarase primar daca nu-s in stare de nimic.

  3. militia locala trebuie sa dispara din botosani! doar pt amenzi sunt buni si la caldurica sa stea! am mai zis si o zis banii ce ii cheltuim cu ei sunt risipiti! eu nu mai sunt de acord sa le platesc salariile la acesti puturosi! domnule flutur trebuie sa plecati odata cu ei! doar la panda si la japca stau! dar de preventie s-a auzit macar la ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *