Bărbat bătut în plină stradă cu o coadă de topor

batut pe targa la spitalUn tânăr, de 23 de ani, a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a bătut în plină stradă un bărbat.

Potrivit anchetatorilor, Iosif-Hagi Iurescu, din satul Tudor Vladirimirescu, comuna Albeşti, l-a lovit cu o coadă de topor peste cap pe Ionuţ Panduru Belodedici. În urma loviturilor primite, partea vătămată a fost diagnosticată cu hematom extradural acut fronto-temporal drept, fractură liniară frontală dreaptă, sindrom confuzional GCS, fractura oaselor proprii nazale, leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 65-70 zile îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa.

like facebook„Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *