Măsura de desființare a sensului giratoriu de la Carrefour, criticată în ședința ATOP: Abia acum s-a îngreunat și ștrangulat circulația

intersectie Bulevardul Mihai Eminescu cu Sucevei- BotosaniUn membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică susține că modificarea făcută în intersecția Bulevardul Mihai Eminescu cu Sucevei nu este una potrivită. Gheorghe Vâzdoagă spune că prin desființarea sensului giratoriu de la Carrefour s-a îngreunat și mai mult circulația.

like facebookÎn ceea ce privește modificare la așa-zisul sens giratoriu de la Carrefour, a fost o idee, însă abia acum s-a îngreunat și ștrangulat circulația. Dacă vii din Zona industrială și vrei să intri pe Bulevard, poți să stai și cinci-șase minute până reușești să te strecori ca să treci pe Bulevardul Mihai Eminescu. Vin mașini din dreapta, din stânga. Eu ocolesc această intersecție, pentru că e aproape imposibil să te descurci acolo”, a menționat Vâzdoagă.

Sensul giratoriu de la Carrefour a fost desființat în decembrie, anul trecut, tocmai în ideea de a fluidiza circulația.

 

3 thoughts on “Măsura de desființare a sensului giratoriu de la Carrefour, criticată în ședința ATOP: Abia acum s-a îngreunat și ștrangulat circulația

  1. are mare dreptate…ce sa mai spui cand legea circulatiei in intersectii se schimba pentru niste smecheri care au pierdut permisul prin acea intersectie pentru ca nu se uitau la indicatoare. mai bine schimbi intersectia decat sa te amendeze politia pentru ca esti smecher sau prost nu???

  2. Mai oameni buni, voi de SEMAFOR n-ati auzit?
    Si sensul asa zis giratoriu era o prostie crasa,dar acum e la fel de greu de trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *