Membru ATOP: Traficul a ajuns sufocant. Suferim foarte mult cu semnalizarea rutieră la nivelul municipiului

Bulevardul Mihai Eminescu de susUn membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică acuză faptul că semnalizarea rutieră în municipiul Botoșani, dar și la nivelul județului lasă de dorit. Gheorghe Vâzdoagă a declarat, miercuri, într-o ședință ATOP, că ar trebui făcut o analiză amănunțită a sistemului de semnalizare rutieră la nivelul municipiului, întrucât traficul a ajuns sufocant.

like facebookSuferim foarte mult cu semnalizarea rutieră la nivelul municipiului, a județului. Nu știu cine trebuie să facă, la recomandarea poliției, la recomandarea drumurilor. E și acea problemă cu trasarea locurilor de parcare lângă trecerea de pietoni, chiar dacă, este foarte adevărat că acolo este linie continuă, iar regulamentul spune că nu se parchează pe linia continuă. Având trasat locul de parcare, vine, pune acolo și se trezește cu amenda în geam, ceea ce nu este corect”, a spus Vâzdoagă.

Membrul ATOP a atras atenția și asupra vitezomanilor care circulă prin municipiu.

Sunt și șmecheri ai traficului rutier, care fac slalomuri printre mașini, care parchează pe două locuri de parcare. Ca să ai un asemenea comportament, trebuie să ai siguranță că nu te întreabă nimeni. Vedeți cum s-au înmulțit accidentele de circulație”, a declarat Vâzdoagă la întâlnirea cu șefii Poliției Botoșani.

 

 

 

 

 

One thought on “Membru ATOP: Traficul a ajuns sufocant. Suferim foarte mult cu semnalizarea rutieră la nivelul municipiului

  1. Moș Vizdoaga s a trezit să facă regulă în trafic acum când a văzut că au obținut ceva mai multe voturi la alegeri,dar până acum nu a văzut aceste probleme? De ce nu le a semnalat? Ce părere are de giratoriul de la Alfa Land,facut anume pt boieri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *