Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de la Vlădeni este cel care a coordonat construcţia parcului Cornişa

accident botosani Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de la Vlădeni este cel care a coordonat construcţia parcului de agrement Cornişa din munciipiul Botoşani. Este vorba de Valentin Ion Săvulescu, care a lucrat pentru Electroalfa ca şef de şantier, iar ulterior s-a angajat la firma care construieşte patinoarul.

Inginerul de 39 de ani a suferit o comoţie cerebrală. El a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, însă la scurt timp a fost externat la cererea sa.

like facebookVă reamintim că acesta se afla la volanul unui VW Touareg şi se îndrepta dinspre Suceava spre Botoşani. La ieşirea din Vlădeni, acesta a fost implicat într-un grav accident rutier, după ce un BMW, condus de Eduard Andrei, de 18 ani, a pătruns pe contrasens.

Cele două maşini s-au ciocnit frontal, Touareg-ul răsturnându-se în câmp.

Din accident a rezultat şi rănirea şoferului vinovat, dar şi a două fete de 18 ani aflate în BMW. Una dintre ele se afla în comă.

FOTO! Accident pe E 58. Patru persoane au fost grav rănite

Citeşte şi:

 

4 thoughts on “Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de la Vlădeni este cel care a coordonat construcţia parcului Cornişa

  1. BMW-istii cocalari care au luat permisul pe chibrite si au împrumutat 2000 euro de la provident sa își cumpere Cloșca de bemveu ar trebui starpiti….omorâți cu pietre in fata primăriei.

  2. Poate ar trebui o campanie de informare pentru a le deschide ochii părinților care cumpara odraslelor la 18 ani BMW – URI. Fiind lipsiți de experiența conduc mașini puternice, mai au cate o fetița in dreapta si pentru a se da grozavi conduc cu viteza producand adevărate dezastre pe șosele.

  3. Bai fraierilor. De când e cineva în comă? Din cate am auzit fata nu e în coma. Dar presa așa spune. Sa nu mai zicem că cei de la presa au timp să fac poze,sa filmeze în timp ce alti oameni așteaptă să fie salvați. Reporterii sunt niste javre care fug doar după bani. Publicați doar abureli. Data trecută era coma profunda. Acum e coma. Mai târziu nu va fi nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *