FOTO! Accident pe E85. Patru persoane au fost grav rănite

accident-botosani-1Un accident teribil a avut loc sâmbătă seară pe drumul european E85, la intrarea în localitatea Vlădeni. Patru persoane, două femei și doi bărbați, au fost rănite grav și au fost transportate de urgență la spital după ce un Volkswagen Tiguan s-a izbit violent într-un BMW.

like facebookDin primele informații, un autoturism BMW a pătruns pe contrasens, după mai multe depăşiri şi a lovit un autoturism VW Tiguan,condus de Valentin Ion Săvulescu, de 39 de ani.

În BMW se aflau patru tineri. Două fete și un băiat dintre cei patru au fost duși la spital. Una dintre tinere, Diana Şuhan, 18 ani, se află în comă profundă, iar cealaltă, ana Maria Viziteu, este în stare stabilă. Şoferul BMW-ului, Eduard Andrei, de 18 ani, a suferit un politraumatism femur drept, traumatism bazin şi traumatism cranio-facial.

Ambulanțele ajunse la fața locului l-au transportat la spital și pe șoferul de pe VW Tiguan.

După impact, autoturismul VW Tiguan s-a răsturnat pe un câmp.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. Circulația pe E 85 a fost blocată.

 

 

8 thoughts on “FOTO! Accident pe E85. Patru persoane au fost grav rănite

  1. Hai!? Nimeni ca ala cu „bemveu” nimic? Cand e vorba de alta masina vinovata nu sare nimeni cu gura?
    Pacat..insanatosire rapida victimelor!

  2. Cum nimic? Nu vezi ca cel de pe bmw a fost vinovat? Ce vrei mai mult? Mi-a fost clar din prima cand am citit stirea. Pacat, poate ii va fi invatatura de minte de acum încolo.

  3. Ăla cu bemveu e vinovat…dar tu ești in urma cu mintea si de asta ai postat comentariul asta. Ăla cu bemveu ar trebui jupuit de viu.

  4. Iti trebuie si multa minte sa conduci un bmw….urmariti in trafic sa vedeti „desteptii” pentru care semnalizarea este optionala….

  5. Păcat ca au alții de suferit de pe urma unor inconștienți care omoară si baga oameni în spital.soferul la BMW ar trebui să facă măcar 20 de ani de închisoare și permis anulat pe viață.dar după cum sunt legile la noi 2 ani cu suspendare ajunge si la anu il vezi din nou în trafic depășind pe roșu și prin d dreapta ca el nare timp să stea la semafor….doar are bmw si legile și sanatatea altora nu contează…..recuperare ușoară celor răniți și minte multa cocalarilor care fac din condus un sport extrem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *