Primar pedepsit pentru că a făcut afaceri cu soţia. Ce a pățit alesul vinovat!

primar Cristinesti Stredie (1)Un primar acuzat de conflict de interese, după ce a încheiat, în numele Primăriei, un contract cu o firmă care aparţinea soţiei acestuia, a fost condamnat miercuri de jucătorii suceveni.

Este vorba de primarul comunei Cristineşti, Marinel Stredie, care a fost condamnat la 10.000 de lei amendă penală. Alesul local a fost condamnat de judecătorii Curţii de Apel Suceava, după ce în prealabil Judecătoria Dorohoi îl achitase.

Dosarul a început în urma unor verificîri a inspectorilor Agenţiei Naţionale de Integritate. Astfel, în calitate de primar al comunei Cristineşti, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, Stredie a încheiat, în 2009, 2011 şi 2012,contracte de prestări servicii cu societatea comercială Agromec Dragalina SA, firmă care aparţine soţiei acestuia, Daniela Stredie.

like facebookProcurorii consideră că prin aceste contracte s-a realizat un folos material indirect pentru Manuel Stredie, cât şi pentru soţia sa, estimat 35.679, 4 de lei.  Contractele făceau referire a deszăpezirea drumurilor comunale.

 

One thought on “Primar pedepsit pentru că a făcut afaceri cu soţia. Ce a pățit alesul vinovat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *