A fost stabilită firma care va construi noul spital de boli cronice din Botoșani

bolnavi in pat de spitalCompania Națională de Investiții (CNI) a finalizat procedurile de licitație pentru desemnarea firmei care va construi noul Spital municipal de boli cronice și îngrijiri paleative din municipiul Botoșani.

În urma licitației, constructor a fost stabilit societatea comercială Victor Construct, care a venit cu o ofertă inanciară de 12,8 milioane de lei.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 14,7 milioane de lei, CNI folosind metoda cererii de ofertă pentru desemnarea constructorului.

like facebookProiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investitii Spital municipal de boli cronice si ingrijiri paleative, municipiul Botosani sunt incluse în Programul national de constructii de interes public sau social „Subprogramul Unitati sanitare din mediul urban”.

 

5 thoughts on “A fost stabilită firma care va construi noul spital de boli cronice din Botoșani

  1. E clar ce calitate a lucrarilor va fi daca construieste Victor Construct. Veniti sa vedeti in Dorohoi blocurile ANL construite de Victor Construct in ce stare sunt in catva ani, cum cade tavanul cu totul de tii si frica sa mai stai in casa. Cu siguranta va fi construit in aceeasi bataie de joc cum ne-a obisnuit deacum faimosul Victor. Sper sa ma insel desi nu cred.

  2. OFERTA CEA MAI MICA ADUCE CALITATE PROASTA….. DAR SI MULTE MODIFICARI DE SOLUTII PE PARCURS SI IMPLICIT BANI. CUM AU ALES VICTOR CONSTRUCT ….. DACA ACUM CATEVA ZILE IAR AU FOST DEFECTIUNI IN SALA DE OPERATII ?

  3. victoras strica totul in oras1 puterea kk bine facuta! am mai zis odata folosete materiale de a 15 mana! ce arunca altii la rebuturi ia el! trebuia de mult cercetat acest victoras ce strica totul in acest oras!

  4. Cum de ia atatea lucrari ?Nu le mai ajung banii caci de platit nu platesc oamenii si firmele care le lucreaza aceste lucrari.Niste nesimtiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *