Cristian Achiței, despre drumul Botoșani-Dorohoi: Este făcut de noi, nu de PSD

cristian-achiteiUn candidat PNL la alegerile parlamentare acuză PSD că își arogă meritele privind modernizarea drumului Botoșani- Dorohoi. Cristian Achiței a declarat că acest drum a fost reabilitat cu banii alocați de Guvernul Cioloș și nu de guvernul PSD.

like facebookHai să fim serioși! În 2015, Guvernul Ponta era la guvernare. Singurul lucru care s-a făcut în 2015 a fost acela că s-a reabilitat tronsonul Văculești-Dorohoi. Din nou au utilizat zonele cu primari PSD. A trebuit să vină din nou Guvernul Cioloș în 2016 și acum puteți circula pe drumul Botoșani-Dorohoi, reabilitat complet. Este făcut de noi, nu de PSD. Anul acesta s-a făcut, cu Guvernul Cioloș”, a spus Achiței.

Acesta a criticat și faptul că actuala administrație județeană a ratat depunerea proiectului pe fonduri europene privind realizarea drumului strategic. Achiței susține că cererea de finanțare trebuia depusă pe 15 noiembrie.

Sunt obișnuiți să lucreze doar cu bani de la Guvern, pe care să și-i împartă ei cum vor. Cu toate acestea, avem noroc că sesiunea se va prelungi cu încă șase luni, dar asta înseamnă pierderea a încă un an până la modernizarea drumurilor”, a adăugat liberalul.

 

One thought on “Cristian Achiței, despre drumul Botoșani-Dorohoi: Este făcut de noi, nu de PSD

  1. Care noi, Achitei?? Ai miscat tu un deget pentru asfaltarea drumului spre Dorohoi??? Nu. Pentru ca acesta este un drum national si apartine de Compania Nationala. Cit despre Cioloos, mai baiatule, sunt convins ca acesta nici acum nu stie despre aceste lucrari. Trebuiau facute pentru ca erau incepute si ca erau ceva bani disponibili. In plus, sa nu crezi ca asfaltarea acestui drum inseaman ceva durabil. In nici un caz, de vreme ce s-a presat un singur strat de o calitate indoielnica, iar la intersectia cu Bucecea iti rupi masina pentru ca ,,vajnicii constructori” au lasat pe margine o diferenta de 3 cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *