FOTO Accident! Un polițist de frontieră a rupt cu mașina un stâlp. Localitate lăsată fără curent

accident-rediu-botosaniUn polițist de frontieră a rupt, luni seară, cu mașina un stâlp de electricitate. Accidentul a avut loc pe raza localității Rediu din comuna Rădăuți Prut, în momentul în care angajatul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit cu forță un stâlp din beton.

În urma accidentului, agentul Dan Mironescu nu a pățit nimic, însă, ca urmare a căderii stâlpului, localitatea Rediu a rămas fără energie electrică.

like facebookMartorii susțin că polițistul de frontieră ar fi fost băut. În plus, acesta a fost ajutat de colegii săi să șteargă cât mai repede urmele accidentului. De altfel, mașina a fost luată de la fața locului, iar Poliția Rutieră nu a ajuns în zonă.

3 thoughts on “FOTO Accident! Un polițist de frontieră a rupt cu mașina un stâlp. Localitate lăsată fără curent

  1. Maine apare si spune ca i s-a fact rau de aia a iesit in decor si asa scapa betivul dracului de infractor.Auzi cica politist…………

  2. Toti traficanții si bețivii fac prăpăd pe șosele…..inca la si ajutat colegi…. Trebuia sa stea acolo legea este lege pentru toti!! Sa se faca dreptate!!!

  3. curios cu agentii vamali ….. accidente cit cuprinde si dosare penale cam tot asa….. oare asa blestemati sunt saracii de ei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *