Achiței, despre sistarea lucrărilor la singurul drum național de pământ din județ: Incompetența celor de la PSD a făcut să se piardă banii

cum arata drumul de pamant Cristinesti- Racovat (3)Un candidat PNL la alegerile parlamentare susține că lucrările la drumul de pământ Manoleasa-Rădăuți Prut au fost sistate întrucât nu există autorizație de construcție. Cristian Achiței a declarat că realizarea singurului drum național de pământ din România reprezintă un eșec al guvernării PSD și că lucrările la acest drum nu au mai fost continuate nu din cauza sistării fondurilor guvernului Cioloș, așa cum susțin liderii PSD Botoșani, ci datorită faptului că lucrările au început fără autorizație de construcție.

like facebookIncompetența celor de la PSD a făcut să se piardă banii, pentru că ei au început lucrările fără autorizații de construcții, iar Inspectoratul de Construcții Botoșani, în frunte cu un șef de la PSD, au oprit lucrările până la obținerea autorizației de construcție. Nu a tăiat nimeni niciun ban. Banii vor fi din nou puși la loc, odată cu obținerea autorizației de construcție”, a spus Achiței.

Fostul vicepreședinte al CJ afirmă că finalizarea drumului de pământ Manoleasa-Rădăuți Prut va constitui o prioritate a PNL, pe lângă modernizarea drumului Botoșani-Tg. Frumos și Botoșani-Săveni.

Lucrările la drumul de pământ au început în 2015, fiind turnate două straturi de balast şi unul de piatră spartă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *