Vicepreședintele CJ, după protestul șoferilor: Nu vreau să intru în jocuri politice. Drumurile cele mai proaste vor intra în reparații

protest-masini-mihalaseniReprezentanții Consiliului Județean consideră că protestul șoferilor de duminică este îndreptățit, însă, spun ei, drumul Dângeni-Mihălășeni este de piatră de zeci de ani iar autoritățile care s-au perindat pe la Consiliul Județean nu au făcut nimic. Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, susține că prioritatea actualei administrații o reprezintă reabilitarea drumurilor județene.

like facebookProtestul oamenilor este motivat, dar acest lucru trenează de 26 de ani. Drumul acela este de piatră de când îl știu. Nu a fost un drum asfaltat și sunt găuri pe el și nu am intervenit. Pe orice drum de piatră la prima ploaie și cu traficul greu apar probleme. În atenție avem toate drumurile județene. Avem doar șase luni de când suntem la CJ și vrem să ajutăm toate UAT-urile. Drumurile cele mai proaste vor intra în reparații cu prioritate”, a spus Birta, care a adăugat că nu vrea să intre în jocurile politice, fiind convins că protestul a fost unul cu dedicație în plină campanie electorală.

În județul Botoșani, aproximativ 30% din drumurile județene sunt pietruite, adică în jur de 200 de kilometri de drum.

 

2 thoughts on “Vicepreședintele CJ, după protestul șoferilor: Nu vreau să intru în jocuri politice. Drumurile cele mai proaste vor intra în reparații

  1. Protestul nu a avut culoare politică! A fost organizat de oameni fără culoare, fără partid. Mesajul politic a fost tocmai din partea partidului d-lui care a încercat să țină oamenii acasă cu lucrări „de ochii lumii” sau cu amenințări care au făcut oamenii să nu iasă..

  2. Daca drumul ar fi fost cu piatra macar in proportie de 60 % ar fi fost ok. Nu am mai fi facut asta daca drumul era bun. Daca am avea toti bani de jeep-uri sau alte masini care sunt mai rezistente pentru un astfel de drum, sau am circula doar de 2-3 ori pe an pe acest drum, am face si noi exact ca voi, nu ne-ar pasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *