FOTO! Protest împotriva drumurilor proaste din județ: La comună e asfalt, DJ 294 e de rahat!

protest-drum-mihalaseni-6Zeci de şoferi botoșăneni și-au strigat în stradă nemulțumirea față de drumurile proaste din județ. Oamenii au organizat, duminică dimineață, un protest. Ei s-au adunat la Mihălăşeni, iar de acolo au plecat în marş spre Dângeni.

Protestarii şi-au pus steaguri pe maşini, dar şi pancarte cu diferite mesaje pentru autorități: ”La comună e asfalt, DJ 294 e de rahat!”, ”Pentru toți cei care nu ies: S-aveți parte de progres/ Când vom avea noi drumuri express!”, ”Nu ne mai amenințați dacă vreți să fiți votați!”.

La acțiune au participat cetățenii comunelor Mihălășeni, Dângeni, Dobârceni, Hănești și Vlăsinești. Protestul a fost organizat pentru a scoate în evidență starea proastă a Drumului Județean 294, secțiunea Mihălășeni – Dângeni.

like facebookAnul acesta, locuitorii mai multor comune din județ au organizat proteste, nemulțumiți de drumurile din județ.

protest-masini-mihalaseni

protest-masini-mihalaseni

protest-masini-mihalaseni-1

protest-drumuri-mihalaseni-5

protest-drumuri-mihalaseni-5

One thought on “FOTO! Protest împotriva drumurilor proaste din județ: La comună e asfalt, DJ 294 e de rahat!

  1. S-o credeti voi ca drumul cu pricina este cel mai rau din judetul Botosani. Toate drumurile sunt la fel de proaste .Si totusi, in ultimii 15 ani au fost investite sume mari de bani pe drumurile judetene. Unde sunt acesti bani??? Sau, mai bine zis, unde sunt drumurile modernizate???
    Acest fapt s-a produs pentru ca sub guvernarile pedelisto-peneliste din ultimii 10 ani a existat o viziune cit se poate de nenorocita, ca nici un presedinte de pina acum nu s-a batut pentru a obtine bani mai multi, iar sumele care au fost alocate le-a matrasit directorul de la onor marea directie de drumuri si poduri. Mai mult, dudaul de pe marginea drumurilor judetene(din martie pina in septembrie) era pina la briu, ceea ce inseamna lipsa de spirit gospodaresc. Unde sunt banii pentru intretinerea drumurilor, ca si la acest capitol au fost resurse importante. A venit timpul sa se dea publicitatii toate lucrarile executate si sumele de bani cheltuite din ultimii 10 ani, ca sa fim si noi informati unde si cum se ,,duc” banii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *