FOTO Accident la Liceul Textil! Două persoane lovite de o mașină

accident-zona-industriala-liceu-textil-botosaniDouă persoane au fost rănite, vineri seară, în urma unui accident rutier produs în Zona industrială a municipiului Botoșani, în apropierea Liceului Textil.

Cele două victime, un bărbat și o femeie, au fost lovite de un autoturism Audi, în momentul în care traversau strada. Potrivit Poliției, șoferul nu i-a observat pe cei doi și a dat cu mașina peste ei.

like facebookStarea de sănătate a acestora nu este gravă. Bărbatul a suferit o luxație la umăr, iar femeia s-a lovit ușor la cap.

Cei doi susțin că în momentul în care au fost loviți de mașină se aflau pe trecerea de pietoni.

accident

accident-zona-industriala-liceu-textil-botosani

2 thoughts on “FOTO Accident la Liceul Textil! Două persoane lovite de o mașină

  1. Ar trebui ca iluminatul public in zona trecerilor de pietoni din zonele aglomerate sa fie schimbat, sa fie montate lămpi care sa ofere o vizibilitate foarte buna la orele când ziua se îngână cu noaptea,(atât dimineaţa ,cât şi seara). Deasemenea cred că ar trebui montate panouri de avertizare pt.pietoni vizibile, că de o perioadă aceştia trec ca şi chiorii, cu gluga pe cap, cu căşti în urechi, etc..NU TOT TIMPUL CONDUCĂTORII AUTO SUNT VINOVAŢI,

  2. Vizavii de problema domnului ,,eu ,, nu iluminatul e problema, solutia de salvare a vietilor era un damb, o denivelare pt reducerea vitezei si problema se rezolva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *