Oameni de afaceri, condamnaţi pentru fraudă cu fonduri europene

contracte-clauze-intelegereDoi oameni de afaceri din județul Botoșani, care au obţinut subvenţii ilegale pe baza unor documente false, au fost condamnaţi definitiv de judecătorii Curţii de Apel Suceava.

Ionel David a fost condamnat la un an şi 11 luni de închisoare cu suspendare şi Gheorghe Sîsîiac a primit o pedeapsă de un an şi zece luni de închisoare cu suspendare.

like facebookAlături de cei doi a mai fost trimis în judecată şi Daniel Balahură, însă magistraţii au disjuns cauza în ceea ce îl priveşte pe acesta.

Potrivit procurorilor DNA, cei trei cu funcţii de conducere în cadrul Cooperativei Agricole 4 Stejari, din Darabani, au folosit și prezentat, cu rea-credință, la dosarul unei cereri de plată înregistrat la APIA Botoșani, documente false prin contrafacerea subscrierii, care conțineau date nereale și inexacte precum și declarații incomplete și inexacte, având ca rezultat obținerea ilegală de fonduri din bugetele administrate de Uniunea Europeană, în valoare de 126.116,69 lei.

One thought on “Oameni de afaceri, condamnaţi pentru fraudă cu fonduri europene

  1. e bun,pentru o batrana ce s-a injurat cu vecina se da cu executare…..pentru astia cu fraude dar nu mici,sa fereasca Sfantul,se da cu ….SUSPENDARE….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *