Prim-vicepreședintele PNL Botoșani o atacă pe șefa IȘJ, Mihaela Huncă

pnl-soptica-botezatu-catalina-lupascuLiberalii botoșăneni o acuză pe șefa Inspectoratului Școlar Județean, Mihaela Huncă, că își arogă investițiile făcute în unele școli din județ de către primării. Mai mult, prim-vicepreședintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, spune că Mihaela Huncă își atribuie pe nedrept inclusiv rezultatele obținute de elevii botoșăneni la olimpiadele și concursurile școlare.

like facebookVi se pare normal ca datorită performanțelor copiilor dvs., care trag și muncesc în școală să devină olimpici datorită muncii corpului profesoral care învață și educa acești copii, este normal ca meritele lor să fie confiscate și prezentate ca mari rezultate ale celor de la PSD. Ca și cum tot învățământul botoșănean ar fi al PSD. Am rămas surprins să constat că într-un interviu, doamna Huncă își propune să dispară diferențele din învățământul rural față de cel urban și să îmi pun întrebarea retorică: unde a fost doamna Huncă în ultimii patru ani? Eu știu că a fost inspector școlar general”, a menționat Șoptică.

El spune că Mihaela Huncă a declarat într-un interviu că a reabilitat și modernizat 107 școli din județ și a implementat 23 de proiecte cu finanțare europeană.

Vreau să-i reamintesc doamnei Huncă că în perioada respectivă implementarea a făcut-o Ada Macovei, iar pe site-ul IȘJ scrie că proiectele derulate de IȘJ Botoșani sunt opt. Nu citește nici propriul site. Niciun proiect nu a fost implementat de dumneaei, ci a continuat alte proiecte”, a mai spus Șoptică.

Prim-vicepreședintele PNL Botoșani susține că marea realizare a PSD este aceea de a crea o nouă clasă socială, respectiv asistatul social.

 

One thought on “Prim-vicepreședintele PNL Botoșani o atacă pe șefa IȘJ, Mihaela Huncă

  1. Bai Soptica, ai dat cu mucii in fasole! Si eu nu am fost de acord cu unele aspecte ale interviului doamnei Hunca, insa tu prinzi vrabii pe cimpii. Investitiile in scoli au fost derulate prin Compania Nationala – deci n-au nici o legatura cu primariile locale si, desigur, Inspectoratul scolar a avut un rol cat de cat vizibil. In perioada Adei Macovei aproape toate investtiiile din scoli au fost sistatre.Deci, habar n-ai tu de realitate. Si rezultatele la olimpiadele scolare au o legatura cu Inspectoratul, intrucit coordonarea procesului de instructie si educatie a fost si atributia acestui organism. Altceva am criticat eu. Ca proiectele cu finantare europeana au avut loc, in buna masura, din initiativa cadrelor didactice, nu a doamnei Hunca. Si este adevarat acest lucru.
    Fiind in campania electorala, ocupa-te de probleme serioase, nu mai trage la ,,hadarag” fara noima, spunind prostii alegatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *