Păcănele confiscate de procurorii DNA, cerute înapoi de oamenii de afaceri

pacanele- slot machine- jocuri de norocOamenii de afaceri cercetaţii în dosarul „Regii Păcănelelor” îşi vor aparatele de joc înapoi, după ce au fost confiscate de procurorii DNA în timpul anchetei.

Astfel, două firme, dintre care una controlată de omul de afaceri Viorel Dănuţă, au deschis o acţiune la Curtea de Apel Suceava prin care au solicitat restituirea bunurilor. Este vorba despre DV Consulting din Botoşani şi JPL România din Bucureşti.

Procurorii spun că din cele 2000 de aparate verificate, în peste 400 de puncte de lucru, doar 40% funcţionau legal. Unele avea licenţe clonate sau pur şi simplu funcţionau fără vreo autorizaţie.

like facebookOamenii de afaceri Viorel Dănuţă şi Costel Calistru, alături de inspectorul ONJN, Ioan Teodorescu, au fost trimişi în judecată într-un dosar cu un prejudiciu de 5,2 milioane de lei.

Procurorii DNA au terminat dosarul Regii Păcănelelor. Oameni de afaceri, inspector ONJN, poliţist, avocat şi firme trimise în judecată

 

One thought on “Păcănele confiscate de procurorii DNA, cerute înapoi de oamenii de afaceri

  1. Cele „2000” de aparate de joc erau de fapt 180 din care 120 erau autorizate. Prejudiciul este mult mai mic. Puncte de lucru erau in număr de 32 și nu de 400. Va rog sa va informați înainte de a scrie. Iar cei doi nu erau regii păcănelelor. Mai verificați cine sunt acei „regi” și apoi scrieți. Și mai scrieți despre achitările primite de câțiva oameni cercetați și plimbați cu cătușe deși erau nevinovați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *