Maşina „parcată” într-un bloc de pe Calea Naţională era furată de la părinţi. Ce au mai aflat poliţiştii!

opel-izbit-in-bloc5Poliţiştii au reuşit să afle cine a condus maşina care a ajuns într-un bloc, în noaptea de miercuri spre joi. Astfel, fiul proprietarului maşinii, Petru Zaharia a luat autoturismului, fără ştirea acestuia şi împreună cu doi prieteni au ieşit la plimbare.

Fără a avea permis, I.Z., de 18 ani, a condus maşina pe mai multe străzi şi i-a dat-o şi unui amic, L.M., de 20 de ani, deşi ştia că nici acesta nu are permis de conducere.

Apoi a urcat din nou la volanul autoturimsului fiul proprietarului şi mergând pe strada Cornişa a vrut să facă dreapta pe Calea Naţională şi a pierdut controlul direcţiei izbind un scuar apoi sărind o bordură a ajuns în peretele unui bloc. În maşină erau trei persoane ce au fugit de la faţa locului. După ce au fost identificaţi, L.M. a fost condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar poliţiştii au stabilit în paralel capetele de acuzare.

like facebookFiul proprietarului este acuzat de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, încredinţarea unui autoturism, spre conducere pe drumurile publice unei persoane despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere. Pasagerul din dreapta este acuzat pentru conducere fără permis şi cel de pe bancheta din spate I.I., de 17 ani, pentru mărturie mincinoasă, după ce a încercat să îi ducă pe anchetori pe o pistă falsă.

VIDEO Maşină izbită într-un bloc, după un raliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *