Vezi cine sunt consilierii locali care vor face parte din Consiliul de Administrație a ”Zonei Metropolitane” Botoșani!

consiliu-localAsociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Botoșani va avea noi reprezentanți ai Municipiului Botoșani în Consiliul de Administrație.

like facebookUn număr de 20 de consilieri locali vor face parte din CA de la Zona Metropolitană, cei mai mulți fiind desemnați de la PSD, în urma votului secret exprimat în ședința de Consiliu Local de marți. Este vorba de Gabriel Alexandru (PNL), Cosmin Andrei (PSD), Amos Andrei (PNL), Iulian Blaga (PNL), Boboc Cătălin (PNL), Bosovici Călin (PSD), Botezatu Daniel (PNL), Brânzei Ioan (PSD), Buiuc Andreea (PSD), Chiru Vasile (PSD), Diaconu Silvia (PSD), Maxim Marcel (PNL), Mihai Ștefan (PNL), Murariu Marian (PSD), Octav Paul (PNL), Petrușcă Ady (PSD), Portariuc Ovidiu (PSD), Tănase Gabriel (PSD), Tincu Mihai (PSD), Vicol Daniela (PSD).

Din Zona metropolitană fac parte 37 de consilieri, ceilalți urmând să fie desemnați din primăriile care mai fac parte din asociație.

Consilierii liberali au acuzat din nou faptul că PSD vrea să-și impună consilierii în Zona Metropolitană, pentru a deține controlul și în CA-ul asociației.

 

 

One thought on “Vezi cine sunt consilierii locali care vor face parte din Consiliul de Administrație a ”Zonei Metropolitane” Botoșani!

  1. Aceasta Zona Metro. a fost infiinta cu mai multi ani in urma ,dar inca nu si-a indeplinit obiectul de activitate si sau investit multi bani mai ales in salarii.
    Pun si eu o intrebare care sper sa nu fie retorica. De ce Consiliul trebuie sa fie constituit din 37 de membri , ce fac acesti oameni pentru dezvoltarea zonei,sau sunt multi pentru ca ,asa cum a anuntat Primaria, a crescut gradul de colectare la bugetul local si nu mai are unde investi excedentul ,hai sa le dam banii celor 37 pentru efortul de a ridica mina. E de noaptea mintii !!!!!!!!!!!!!!!.
    Sunt multe anomalii in sistemul de constituire CA in institutiile de stat si locale si nu vor disparea niciodata ( nr. mare de membri , indemnizatii la un nivel mai mare decit media salariilor pe economie ) Trist, foarte trist, cind te gindesti la saracia care bintuie Romania si in special jud. Botosani. Astept sa vad marile realizari a acestei institutii , despre care cred ca trebuia infiintata pentru a participa cu rezultate palpabile la dezvoltarea Botosaniului, dar sa platesti salarii si indemnizatii din fonduri publice la acesti oameni care multi dintre ei nici nu stiu pentru ce au fost trimisi acolo , te gindesti la faptul ca mult mai bine ar fi sa pleci in Africa si sa uiti de Romania !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *