Un consilier local s-a declarat ”indignat” de locul unde a fost amplasat patinoarul

deschidere patinoar 19 nov 2011Consilierul local Andreea Buiuc s-a declarat nemulțumită de locul unde a fost amplasat patinoarul, respectiv Sala polivalentă. Ea a spus că nu este normal ca un patinoar să fie poziționat în fața spitalului de copii, considerând măsura ”inumană”.

like facebookEste un spital de copii și sunt situații în care copiii stau la geam în timpul Crăciunului și se uită la ceilalți copii cum se dau cu părinții pe patinoar și se bucură de acel moment. Acest patinoar poate fi amplasat fie în Centrul Vechi, pentru ca acea zonă să fie revitalizată. Dacă nu se poate în Centrul istoric, deși s-a încercat o dată și mi s-a părut un proiect reușit, de ce nu se face ca altădată în Parcul ”Mihai Eminescu”, acolo unde sunt toate ornamentele de Crăciun. De ce trebuie să fim dispersați. Sunt indignată de poziționarea patinoarului în fața Spitalului de Copii”, a spus Andreea Buiuc.

I-a răspuns consilierul local Eugen Țurcau, care este și directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, că există o hotărâre de Consiliu Local care prevede unde se amplasează patinoarul.

Mie îmi place România veselă, unde sunt părinți și copii care zâmbesc. Dvs. vreți o Românie tristă”, a spus ironic Țurcanu.

 

 

5 thoughts on “Un consilier local s-a declarat ”indignat” de locul unde a fost amplasat patinoarul

  1. Subscriu acestei pareri precum ca este o dovada de insensibilitate sa ne manifestam bucuria de a patina si a ne distra in fata unor copii aflati in suferinta. E ca si cum le am accentua durerea,adaugand si suferinta sufleteasca. Mai multa empatie,domnule Turcanu!

  2. dute tu in centrul vechi la tigani acolo,cine isi trimite copiii acolo nu sunt normali,le fura telefoane,bani etc, singura varianta buna ar fi in parc

  3. Chiar asa cum ati facut patinuarul departe de tigani cand el trebuia facut intre ghetouri nu in centru !!
    Si doamna consilier cu toata familia sa fie la casele de bilete …

  4. Domnisoara Buiuc vorbeste pe langa ca de obicei… Decat in centru printre minoritatii violenti si ciorditori mai bine in fata spitalului de copii… Oricum nu lezeaza pe nimeni… poate chiar e bine asa pentru siguranta noastra sa fie cat mai aproape de o unitate medicala…

  5. In Centrul Vechi sa mergi tu cu toata familia ta . Eu cred ca e foarte bine acolo unde e amplasat . Cred ca daca un copil e in spital si se uita pe geam si vede veselie , muzica si luminite , este si el mai fericit decat sa se uite pe geam sa vada totul gri in fata . Asa are sperante sa lupte si el pentru a se face bine si sa mearga si el cu ceilalti copii . Asa nu ar trebui sa mai facem nicaieri, mai sunt si copii in scaun cu rotile . Aia ce mai fac ? Sa nu mai iasa din casa de Craciun ?
    Auzi in Centrul Vechi , ce naiba sa mai revitalizezi cu ciorile alea ? Pana nu pleaca boratii aia , nu mai faceti nimic acolo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *