Dispute în CL de la evaluarea managerului Teatrului Vasilache. Pe cine a anunțat primarul că va pune manager

cl-adreea-buiucNota primă la evaluare de către managerul Teatrului ”Vasilache”, Florin Aionițoaie, a stârnit indignare din partea unor consilieri locali ai PNL. Consilierul Mihai Ștefan a întrebat cum este posibil ca un actor cu atâta experiență precum Aionițoaie să fie notat cu 2,50, la interviu de unul din cei doi consilieri locali care au făcut parte din comisia de evaluare, iar de la specialiști în cultură, profesori universitari, să obțină o notă mai mare.

like facebookCum se poate ca dânsul, cu zeci de ani de actorie, să ia 2,5 la un interviu. Nu că aș avea ceva cu el, dar să ia la un interviu 2,5…, înseamnă că e mai specialist cel care i-a dat nota decât actorul respectiv”, a spus Ștefan.

Consilierul local Andreea Buiuc i-a reamintit consilierului de conflictul care există la teatru și de intenția actorilor de a-și da demisia din cauza managerului Aionițoaie.

Sunt cetățean al acestui oraș și îmi doresc ca Teatrul Vasilache să funcționeze. În contextul actual, piese de teatru nu se mai fac. Sunt piese înregistrate din nu știu a câta stagiune. Actorii nu mai vor să joace. Dacă vreți să se închidă teatrul...”, a spus Andreea Buiuc.

Ștefan s-a declarat nemulțumit de răspunsul primit, care nu era la obiect, și a întrebat-o pe Andreea Buiuc pe ce criterii l-a notat pe Aionițoaie cu 2,5 la interviu, când nu este de specialitate.

Contrele au continuat, consilierul Ștefan fiind susținut de consilierul Eugen Țurcanu.

Observ că domnișoara Buiuc se pricepe astăzi la tot. Urmează să se ocupe și de fotbal și înțelege administrația orașului perfect. Am văzut că dânsa și domnul Chiru sunt experți în cultură. Mi se pare o făcătură în întreaga procedură pe care ați făcut-o. Mi se pare o chestie lipsită de bun simț și profesionalism”, a menționat Țurcanu.

Declarațiile celor doi consilieri au fost susținute și de primarul Cătălin Flutur, care a spus că: ”Nu cred că există un singur manager din județ și din țară care să ia o notă de 3,5, decât dacă se dorește lucrul acesta. Nu cred că a fost atât de slab. S-a dorit lucrul acesta”, a afirmat Flutur.

El a anunțat în cadrul ședinței de CL că va da dispoziție prin care va numi manager interimar pe actorul Florin Iftode, care a mai fost manager interimar pe perioada cât Aionițaoei a fost suspendat.

 

 

 

 

 

One thought on “Dispute în CL de la evaluarea managerului Teatrului Vasilache. Pe cine a anunțat primarul că va pune manager

  1. Profril de primar: domnul Flutur ne spunea in urma cu doua saptamini ca Floricel Aionitoaie ar fi vbine sa-si dea demisia pentru a se restabili atmosfera de lucru sanatoasa si ca se gindeste sa gaseasca o solutie pentru indepartarea actualului manager. Astazi ne spune ca evaluarea facuta de onor comisia stabilita tot de CL ca nu crede in corectitudinea notelor acestei comisii, dar ca va emite o dispozitie pentru stabilirea unui manager interimar.
    Ce inseamna asta ? Un primar cu fundul in doua luntrii , care lasa impresia ca este un mare democrat, dind vina pe comisie, insa el abia asteapta sa-l schimbe pe Aionitoaie. Ai curajul, domnule, si spune clar ce gindesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *