FOTO! Alfa Romeo declarat furat în Italia, depistat în aceeaşi zi la frontieră

alfa romeo furatPoliţiştii de frontieră botoşaneni au depistat un autoturism marca Alfa Romeo căutat de autorităţile din Italia, în aceeaşi zi în care fusese declarat furat.

 În data de 19 noiembrie, în P.T.F. Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul ucrainean S.H., în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Italia.

like facebookExistând suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că autoturismul figura ca fiind declarat furat din Italia, alertă introdusă în data de 19 noiembrie 2016. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a fost rugat de un alt cetăţean ucrainean ca, în schimbul unei sume de bani, să transporte autoturismul din Italia în Ucraina.

alfa romeo furat frontioeraPoliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, autoturismul Alfa Romeo, în valoare de 31.500 lei, fiind indisponibilizat la sediul S.P.F. Rădăuţi Prut, în vederea continuării cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *