Și-a omorât vecinul cu toporul! Cum s-a terminat totul pentru agresorul de 35 de ani

crima- masina de politieUn tânăr, de 35 de ani, din județul Botoșani, și-a ucis un vecin cu toporul, iar miercuri el a aflat cum va plăti pentru asta.

Valentin Dorel Istrate, care a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani sub acuzaţia de omor, a fost condamnat la 11 ani și cinci luni de închisoare.

Istrati, din comuna Dimăcheni, a avut un conflict, la începutul lunii iunie, cu un consătean. Cei doi au început să se bată pe o uliţă din sat, iar la un moment dat inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un topor.

like facebookVictima, Costel Florin Zaharia, a decedat la scurt timp.

Instanța l-a obligat pe ucigaș să plătească următoarele sume cu titlu de despăgubiri civile: -părţii Zaharia Ioan suma de 6.000 lei (reprezentând cheltuieli pentru înmormântarea victimei); -părţii civile Zaharia Anişoara suma de 3.000 lei (reprezentând cheltuieli pentru înmormântarea victimei) şi suma de 50.000 lei (reprezentând daune morale); – câte 230 lei lunar fiecăruia dintre minorii Zaharia Adelina Petronela, Zaharia Florin Gabriel şi Zaharia Iulian Alexandru (prin reprezentant legal Zaharia Anişoara), începând cu data de 1 iunie 2016 şi până la majorat

Sentința este definitivă, fiind pronunțată, miercuri, de Curtea de Apel Suceava.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *