Spitalul Județean a scăpat de datoriile către firma Sanomed. Ce a decis instanța!

spitalul judeteanSpitalul Județean a scăpat de plata datoriilor invocate de firma Sanomed, cea care a preluat timp de un an laboratorul de analize medicale al unității spitalicești. Curtea de Apel Suceava a respins acțiunea firmei Sanomed, prin care solicita contravaloarea serviciilor paraclinice de laborator, conform contractului de asociațiune investițională, încheiat la data de 11 ianuarie 2010. Decizia dată de instanța suceveana pe 10 noiembrie este definitivă și irevocabilă, susține Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

like facebookSpitalul a cîștigat prin decizie definitivă și irevocabilă procesul cu societatea Sanomed, valoarea datoriilor invocate de societate se ridică la peste 8 milioane lei. Prin decizia Curții de apel Suceava, spitalul nu mai este obligat să plătească cele 8 milioane lei către societate”, a spus Bercea.

Sanomed a preluat laboratorul de analize medicale în 2010, iar numai după un an contractul a fost suspendat. În 2014, instanța a decis rezilierea contractului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *