Ce spune președintele Consiliului Județean despre drumul strategic de 107 km

costica-macaletiTermenul de depunere a documentației pentru obținerea finanțării europene pentru drumul strategic de 107 km, ce ar urma să străbată și Județul Botoșani, a fost prelungit cu încă șase luni, a anunțat președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți. Acesta a spus că documentația trebuia depusă inițial la Agenția de Dezvoltare Regională Piatra Neamț până la sfârșitul lunii decembrie, însă, în aceste condiții, nu mai sunt presați de timp.

like-facebookProiectarea drumului strategic este urcată pe SEAP, dar perioada din vechea reglementare era scurtă. Trebuia să depunem în decembrie și s-a prelungit cu șase luni. Acum ne încadrăm în termene, facem proiectare și prezentăm documentația la ADR Piatra-Neamț, de unde sperăm să primim și finanțare”, a spus Macaleți.

Patru județe cer finanțare pentru tot atâtea drumuri strategice. Drumul strategic ce va străbate județul Botoșani, de 107 km, va cuprinde reabilitarea: DJ Șipote-până la limita județului Botoșani- după care Rediu-Răuseni- Călărași. Al doilea tronson este :DJ Răuseni-Todireni- Albești-Trușești-Dângeni- Hănești. Al treilea tronson care va fi reabilitat în cadrul acestui program este: Dângeni-Pădureni- Mihălășeni, iar al patrulea tronson de reabilitare cuprinde localitățile Todireni-Lunca-Sulița-Blândești-Silișcani, cu legătură pe drumul Copălău-Dracșani.

 

One thought on “Ce spune președintele Consiliului Județean despre drumul strategic de 107 km

  1. dar ce spune presedintele CJ despre drumul flamanzi – Prajeni – Plugari care nici pana acum nu e finalizat 100% si deja incepe sa se strice? sunt gropu, denivelari si o portiune considerabila de drum pietruit si cu gropi, ca nu sa nu mai zicem de semnalizarea proasta (nu slaba)!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *