Peste 13.000 de locuri de cazare identificate în județ pentru persoanele surprinse în trafic, în cazul unor blocaje din cauza zăpezii

drumuri blocate/ inzapezitUn număr de 244 de locații au fost identificate pentru a sigura cazarea și hrana persoanelor surprinse în trafic, în cazul unor blocaje din cauza zăpezii. Potrivit prefectului Dan Nechifor, în cele peste 200 de locații sunt peste 13.400 locuri de cazare și 1.100 de porții de mâncare.

like facebookLocațiile au fost identificate la cămine culturale, școli, grădinițe”, a spus prefectul.

Urmare a codului portocaliu de ploi și ninsori, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani s-a întrunit, duminică, pentru a analiza evoluţia situaţiei hidrometeorologice de la nivelul judeţului şi măsurile pe care fiecare instituţie cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă trebuie să le adopte. De asemenea, s-a luat în discuţie solicitarea trimisă de Primăria Pomârla pentru acordarea unei locuinţe modulare pentru o familie care a rămas fără casă în urma unui incendiu, dar şi situaţia persoanelor fără adăpost din municipiul Botoşani care ar putea fi afectate de temperaturile scăzute.

Totodată, au fost transmise notificări pentru luarea măsurilor preventive pentru transportul persoanelor cu dializă şi a femeilor gravide, la centrul de dializă/spital.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *