Hoți ghinioniști! Au furat un radio dintr-o mașină, însă au dat nas în nas cu jandarmii

jandarmi noapteaDupă ce au făcut o vizită unui prieten în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, doi băieți au sustras un radio-CD dintr-o mașină care le-a ieșit în cale. Nu le-a fost greu să deschidă o portieră, după care s-au pornit spre zona industrială unde locuiesc, bucuroși că nu se întorc acasă cu mâna goală.

like facebookUn echipaj de jandarmi i-a observat în noaptea zilei de vineri, 11 noiembrie, la o oră după miezul nopții, în apropierea unui supermarket de pe Bulevardul Mihai Eminescu, ora târzie ridicând un semn de întrebare privind motivul prezenței lor în zonă.

În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit bunul sustras, cei doi fiind conduși la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde s-au prezentat și părinții după ce au fost anunțați de oamenii legii.

Unul dintre copii, deși a împlinit de câteva luni de zile vârsta de 14 ani, nu avea încă emisă o carte de identitate de către organele abilitate, fapt care însă nu l-a împiedicat să îl păgubească pe proprietarul autoturismului.

Jandarmii le-au întocmit actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat”, care au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea soluționării, potrivit unui comunicat al IJJ Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *