Traficanţi de droguri băgaţi după gratii de judecători

mascati trafic droguri botosani1Judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au decis condamnarea definitiva a membrilor unei retele de criminalitate organizata specializata in traficul de droguri. Unii dintre cei implicati in aceasta poveste se aflau deja in spatele gratiilor in arest preventiv, altii se aflau in arest la domiciliu. Andrei Georgian Simion a fost condamnat la trei ani de inchisoare, Dan Constantin Virlan a primit trei ani si sase luni, iar Marinica Cotloana a fost condamnat la doi ani si cinci luni de inchisoare. Cezar Virlan a fost condamnat la doi ani de inchisoare.

like facebookSingura care a scapat de puscarie este Madalina Cornelia Simion, care a fost condamnata la un an si opt luni de inchisoare cu suspendare. Andrei Georgian Simion, Marinica Cotloana si fratii Constantin Dan Virlan, Cezar Virlan au fost arestati preventiv la finalul lunii mai 2015, sub acuzatiile de constituire de grup organizat si trafic de droguri, insa au fost eliberati in septembrie. Procurorii sustin ca cei patru au infiintat culturi de cannabis in localitatea Romanesti.

La perchezitiile care au fost efectuate de oamenii legii, au fost gasite opt kilograme de cannabis, care era pregatit pentru a fi distribuit pe piata. De asemenea, a fost gasita si o cultura de cannabis in subsolul unei case. Plantele erau intretinute foarte bine, in conditii cu totul speciale. Baietii au achizitionat un sistem sofisticat de intretinere, preparare, instalatii de iluminat, de filtrare a aerului, de reflectare a luminii, de incalzire, de umidificare sau de filtrare a aerului.

„În cauza exista suspiciunea rezonabila ca, în luna februarie 2015, membrii grupului infractional organizat au înfiintat mai multe culturi de cannabis, pe raza localitatii Românesti, jud. Botosani, urmarind valorificarea drogurilor de risc pe piata ilicita din municipiul Iasi, precum si în alte localitati din tara, în scopul obtinerii de foloase materiale”, au declarat procurorii.

Sursa:Bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *