5 ani memorabili la Botoșani Shopping Center și Carrefour

panou-outdoor-aniversare-bscBotosani Shopping Center si hipermarket-ul Carrefour isi recompenseaza clientii cu ocazia implinirii a 5 ani inediti de activitate cu torturi aniversare, evenimente atractive, tombole si concursuri.

Duminica, 13 noiembrie, cel mai mare centru comercial si hipermarket din Botosani implinesc 5 ani, ocazie cu care invitam clientii sa sarbatorim impreuna si sa participe la evenimentele special pregatite.

like-facebookZiua va fi marcata inca de la inceput cu tombolele aniversare de pe linia caselor din incinta hipermarket-ului, cat si de pe galeria comerciala.

Hipermarketul isi intampina clientii la ora 12:00 in fata Biroului Receptie Clienti cu tortul aniversar si cu sampanie. Pe pagina de facebook a hipermarketului, in perioada 10-15 noiembrie, se va desfasura un concurs, iar prin tragere la sorti, clientul castigator va primi o super tableta Huawei.

Aniversarea Botosani Shopping Center este marcata de tombola cu urmatoarele premii: TV Samsung, masina de spalat Whirlpool, combina frigorifica Daewoo, laptop Lenovo si cuptor cu microunde Daewoo; urmat de un extraordinar spectacol de magie si baloane de sapun la ora 12:00, torturi aniversare si spectacolul pe picioroange si jonglerii de la ora 14:00.

Multumim clientilor pentru increderea si fidelitatea cu care ne-au sustinut in acesti 5 ani memorabili si va promitem ca veti beneficia de aceleasi servcii la cele mai inalte standarde de calitate!

Sursa: comunicat presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *