Tânăra care și-a ucis soțul din Dorohoi într-un teribil accident, condamnată la închisoare

adina-300x188-1Adina Gabriela Prisacariu, tânăra din județul Suceava, care și-a ucis soțul, Dragoș Prisacariu, din Dorohoi, într-un teribil accident de circulație produs la Dumbrăveni, în august 2014, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare de către judecătorii Tribunalului Vrancea, fiind acuzată de contrabandă. Ea este considerată drept furnizoarea de țigări de contrabandă pentru o grupare de contrabandiști din Focșani.

Adina Gabriela Prisăcariu a mai fost reținută pentru 24 de ore, după ce, la sfârșitul anului trecut, s-a urcat la volanul unei mașini, deși are permisul de conducere suspendat, reușind să se răstoarne cu vehiculul pe DN 29, în localitatea Salcea. Din accident a rezultat rănirea ei și a doi pasageri din autoturism.

like facebookAceasta a rămas fără permis de conducere, după ce la data de 1 august 2014 a produs un accident rutier în Dumbrăveni, în urma căruia soțul ei și-a pierdut viața.

Judecătorii Tribunalului Vrancea au pronunțat sentințele de fond în dosarul de contrabandă constituit de DIICOT în care este implicată Adina Prisăcariu, supranumită „spaima șoselelor”. Adina Prisăcariu a fost condamnată, alături de complicii săi, la trei ani de închisoare, cu suspendare, sub supraveghere timp de trei ani, inculpații fiind obligați să treacă sub monitorizarea Serviciului de Probațiune Suceava. De asemenea, din pedeapsă a fost redusă perioada arestului preventiv și a arestului la domiciliu. Sentința nu este definitivă, ea fiind deja atacată cu apel de către DIICOT Vrancea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *