FOTO! Managerul Teatrului Vasilache, în evaluare: Acțiunea mi se pare nelegală

florin-aionitoaie-la-evaluareActivitatea managerul Teatrului ”Vasilache” este evaluată de către o comisie formată din reprezentanți ai Consiliului Local și specialiști în cultură. Florin Aionițoaie a avut de susținut, miercuri, proba orală a raportului de activitate pentru anul 2014, susținere pe care a catalogat-o ca fiind ilegală. De altfel, Aionițoaie a contestat la Instituția Prefectului legalitatea hotărârii prin care s-a aprobat calendarul și comisia de evaluare.

like facebookAcțiunea mi se pare nelegală, acțiunea aceasta de depunere a raportului , și am contestat-o la Instituția Prefectului din două motive: și în Ordonanța 189, și în contractul meu de management se spune că în maxim 30 de zile de la depunerea situației financiare trebuie făcută evaluarea, ori din 31 decembrie 2014 și până acum au trecut mai mult de 30 de zile. Al doilea motiv de contestare este componența comisiei. Aceeași ordonanță spune că comisia trebuie formată dintr-o treime reprezentanți ai autorității și două treimi de specialiști. În cazul de față avem doi consilieri locali și trei specialiști. Doi la trei nu înseamnă o treime”, a spus Aionițoaie.

Managerul teatrului a ținut să precizeze că prezența sa la evaluare nu înseamnă că acceptă această acțiune, ci că prezența lui se datorează respectului față de instituția Consiliul Local. Contestat legalitatea hotărârii prin care s-a aprobat calendarul și comisia de evaluare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *