VIDEO Un botoşănean a provocat scandal într-un avion şi comandantul a aterizat forţat aeronava

avionBărbatul ce a provocat un scandal monstru într-un avion şi a făcut ca piloţii să aterizeze forţat este din Botoşani şi era dat în urmărire internaţională.

Cristian Ioan Străchinaru, de 31 de ani din comuna Mihai Eminescu, fusese iniţial condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru furt calificat şi conducere a unui autovehicul fără a deţine permis, pedeapsă ce fusese aplicată în 2009, iar la începutul acestui an a mai primit o pedeapsă pentru furt şi s-a anulat suspendarea Tânărul s-a urcat, joia trecută, împreună cu mai mulţi amici în cursa Ryanair pe ruta Bruxelles-Malta.

Scandalul a început după ce o bătrână a încercat să schimbe locul şi a fost lovită de Străchinaru, iar apoi alţi doi pasageri au sărit în apărarea femeii.

like facebookScandalul a degenerat fiind lovită şi o însoţitoare de bord, iar comandanul aeronavei a luat decizia aterizării de urgenţă în Italia. Persoanele implicate în altercaţie au fost audiate, iar botoşăneanul a fost reţinut şi urmează a fi extrădat.

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “VIDEO Un botoşănean a provocat scandal într-un avion şi comandantul a aterizat forţat aeronava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *