Ce spune directorul Eltrans, după ce primarul a cerut eficientizarea activității și modificarea programului de funcționare al tramvaielor

tramvaie noiDirectorul societății Eltrans, Paul Șmit, spune că activitatea la societatea Eltrans va fi eficientă în momentul în care se se vor face investiții, în special la calea de rulare. El a spus că subvenția care a crescut în ultimii ani, este o consecință a creșterii cheltuielilor.  Șmit a făcut afirmațiile după ce primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a criticat modul în care este gestionată activitatea societății.

like-facebookMai mult, susține Șmit, programul de funcționare al tramvaielor nu poate fi modificat pentru reducerea cheltuielilor, așa cum a cerut edilul municipiului, întrucât ”în Zona Industrială sunt agenți economici care încep activitatea la ora 06.00. Cetățenii trebuie ca la 05.30, cel târziu 05.45, să fie prezenți la locul de muncă. Într-adevăr tramvaiul coboară gol dar face bucla după care urcă plin Zona Industrială. Asta nu se vede. Ca să vorbim despre o eficientizare în primul rând trebuie să vorbim despre o modernizare„, a adăugat Paul Șmit.

 

2 thoughts on “Ce spune directorul Eltrans, după ce primarul a cerut eficientizarea activității și modificarea programului de funcționare al tramvaielor

  1. Daca s-ar scoate toate sinele vechi si depasite sa se intretina mai usor carosabilul iar ruginiturile de tramvaie sa fie inlocuite cu troleibuze, ce pot ocoli usor eventualele obsatacole, ar fi mai confortabile si s-ar oferi cetatenilor conditii mai bune. Fara zgomot, ecologic, confortabil, decent, fara tramvaie istorice, oare cum ar fi?

  2. un oras adevarat , plin de farmec ,frumusete ,romantism ,turism, nostalgie,melancolie etc., nu poate fi adevarat ,iubit si cautat …decat cu ….tramvai…iubind si folosind tramvaiul.!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *