Caravana Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi vine în Botoșani. Vezi la ce licee!

caravana feeaCaravana FEAA a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași va avea loc și în acest an, în perioada 14 – 25 noiembrie, în 24 orașe din Moldova.

Elevii claselor a XI-a şi a XII-a din 76 de licee vor avea oportunitatea de a participa la prezentarea ofertei educaționale a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. Entuziasmați de interesul manifestat în anii anteriori, membrii Caravanei Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor revin Bacău, Moinești, Onești, Târgu Ocna, Botoșani, Dorohoi, Galați, Tecuci, Hârlău, Iași, Pașcani, Târgul Frumos, Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuți, Suceava, Vatra Dornei, Bârlad, Huși, Vaslui, Adjud și Focșani.

like facebookÎn a doua jumătăte a lunii noiembrie, studenţi însoțiți de profesori ai facultății vor informa într-un mod intercativ elevii asupra: sistemului de admitere din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, specializările pentru care pot opta, oportunităţile de voluntariat din cadrul campusului,  precum și informații ce țin de posibilitățile de angajare.

Acest proiect îşi propune să ofere elevilor, părinților și profesorilor de liceu o perspectivă realistă asupra mediului academic și economic.Aceasta este prima etapă a informării elevilor cu privire la oferta educațională a facultății, în etapa următoare elevii sunt invitați să viziteze facultatea  în cadrul proiectului Zilele Porților Deschise.

În Botoșani Caravana FEAA va ajunge în intervalul 14-25 noiembrie la Colegiul Național „A. T. Laurian”, Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Colegiul Național „Octav Onicescu”, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, Colegiul Național „Grigore Ghica”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *