Cristian Achiței, despre șefii Consiliului Județean: Se vede că habar nu au ce trebuie să facă

cristian-achiteiFostul vicepreședinte al Consiliului Județean, Cristian Achiței, candidat la alegerile parlamentare din decembrie, critică conducerea Consiliului Județean. El catalogat activitatea executivului CJ drept una slabă și spune că proiectele de investiții propuse de vechea administrație din primăvară, care sunt și bugetate și licitate, stagnează. Achiței a dat drept exemplu proiectul privind realizarea drumului strategic pe care, spune el, l-a lăsat la cheie însă nu se știe în ce fază se află și dacă se reușește a fi depus în termen. Realizarea de locuințe pentru medici în fostul Centru de plasament ”Elena Doamna” a fost un alt proiect al fostei administrații. Achiţei spune că, de asemenea, banii au fost alocaţi şi pentru acest proiect.

like facebookÎn vară părea că vin cu o strategie foarte clară, dar iată că, după câteva luni, se vede că habar nu au ce trebuie să facă acuma. De patru luni, în afară că ne împărțim pe acolo prin comisii, în rest nu se face nimic. PSD habar nu are ceea ce înseamnă lucrări de infrastructură”, a spus Achiței.

 

 

One thought on “Cristian Achiței, despre șefii Consiliului Județean: Se vede că habar nu au ce trebuie să facă

  1. Mai Achitei, iar ai dat cu mucii in fasole!
    Stii tu ce inseamna administratie sau ti se pare ca drumul strategic ( sic!) lasat de tine se afla in pericol si ca, probabil, societatea ta nu va mai avea ce face? A proiecta un drum de 100 km inseamna munca pe un an de zile si bani multi care ar fi trebuit sa intre in punga dumitale. Asa-i???
    Iata cum se face politica la Botosani – fortezi nota pe toate planurile, crtitici pe toata lumea,doar, doar ca sa-ti realizezi propriile interese. Cu asemenea parlamentari se va ,,impana” viitorul Parlament???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *