Florin Prunea îl atacă dur pe finanțatorul Botoșaniului: „Vrea să ne fure jucătorii gratis”

valeriu iftime- finantator fc botosaniDupa ce primarul Iasului, Mihai Chirica, a declarat ca a luat decizia de a reduce salariile în urma unei discutii cu finantatorul lui FC Botosani, Valeriu Iftime, presedintele Florin Prunea a luat foc. Acesta îl acuza pe omul cu banii de la Botosani ca vrea sa fure gratis jucatorii din Copou si are interes ca Iasiul sa retrogradeze.
„Eu cred ca domnul primar este influentat negativ. Sunt multe echipe care vor sa fure gratis jucatorii Iasiului, iar printre acestea se numara si Botosaniul. Cei de la Botosani au tot interesul sa scape de Iasi. Vor sa ramâna singura echipa din Moldova în Liga I si încearca sa bage fitile la primar. Îl rog pe Iftime de la Botosani sa-si vada de echipa lui si sa nu mai dea lectii Iasiului. De unde si pâna unde ne da el lectii? Sa fie atent la ei, sa-si vada de Botosaniul lui! Îl felicit ca a reusit sa-si pacaleasca jucatorii, dar sa ne lase pe noi în pace. Domnul primar este influentat de picaturi otravite, dar eu cred ca are discernamânt sa-si dea seama ca cei din afara ne vor raul”, a declarat Florin Prunea.

like facebookAcesta a dezvaluit chiar ca mai multi jucatori de la Iasi au fost sunati de catre oficiali de la Botosani în ultimele luni, pentru a pleca liberi de contract.

„Cretu a fost sunat de mai multe ori pentru a pleca liber la Botosani. Mihalache si Tiganasu au fost si ei sunati si mai e un jucator. Pai ce facem aici? Sa-si vada de treaba lor cei de la Botosani si sa nu ne mai dea noua lectii!”, a continuat Prunea.

Reactia presedintelui Iasului vine dupa ce primarul Chirica a declarat ca s-a consultat cu finantatorul lui FC Botosani înainte de a decide reducerea salariilor.

Domnul Iftime de la Botosani mi-a spus ca Iasul a stricat armonia celorlalte echipe prin salariile acordate”, a spus, printre altele, primarul Chirica.

sursa: bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *