Control inopinat al prefectului la Baza Cătămărăști a Secției Drumuri Naționale. Ce surpriză a avut!

dan-nechifor-preefectPrefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a vrut să vadă dacă drumarii sunt pe poziție atunci când județul este sub Cod galben de ninsori și a făcut o vizită inopinată la una din bazele Secției Drumuri Naționale. Acesta a avut însă surpriza să nu găsească pe nimeni la Baza Cătămărăști a Secției Drumuri Naționale

like facebookEra doar o singură mașină fără material antiderapant, nu era nicio mașină specializată pentru polei sau împrăștiere de material antiderapant. I-am sunat pe cei de la Drumuri Naționale, iar cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență a dispus controlul undeva în jurul orei 5.00 dimineața. Au fost, oamenii s-au repliat și au adus mașinile acolo unde trebuiau să fie, la baza Cătămărăști, care deservește drumurile europene și naționale”, a spus prefectul Dan Nechifor.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a concluzionat că acesta este unul din motivele pentru care la prima ninsoare drumarii sunt prinși pe nepregătite.

 

One thought on “Control inopinat al prefectului la Baza Cătămărăști a Secției Drumuri Naționale. Ce surpriză a avut!

  1. Nu au de gand sa mute locatia in afara orasului !!! Panza freatica e plina de sare , petrol si motorina, pentru ce se platesc taxe la fondul de mediu ???? Bine ca nu ia prins cand furau motorina de la utilaje !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *