Anchetă deschisă de Locativa şi Inspectoratul pentru Construcţii după tencuiala căzută peste o fetiţă la blocurile ANL

florinel-gornea-director-locativaConducerea societăţii Localita a declanşat o anchetă după incidentul de joi seară, după ce o fetiţă, de 6 ani, a ajuns la spital după ce i-a căzut tencuiala de pe tavan în cap.

Florinel Gornea, directorul Locativa a spus că lucrările de construcţie la blocurile ANL Bucovina par bine făcute şi nu îşi explică incidentul.

like facebook„Acest fenonem nu ni-l explicăm, locuinţa chiar a fost bine întreţinută, iar cei care stau acolo sunt de 9 ani. Putea să cadă pe o suprafaţă mai mare sau la celelalte apartamente, asta putându-se întâmpla în primii 3-4 ani. Aici nu este vorba. Nu a fost muzică tare. Poate la tencuire, la data respectivă, cantitatea de ciment a fost cam mică sau nu a fost stratul de amorsă dat în mod corespunzător. M-am uitat şi numai în zona spre fereastră s-ar putea să mai cădă puţin şi acolo se poate da cu şpaclu. Vom face tot tavanul pentru că este mai bine. Aşteptăm să vedem şi concluziile Inspectoratului pentru Construcţii”, a declarat Florinel Gornea.

FOTO Fetiţă ajunsă la spital după ce a căzut tencuiala de pe tavan peste ea. Familia locuieşte într-un bloc ANL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *