FOTO Fetiţă ajunsă la spital după ce a căzut tencuiala de pe tavan peste ea. Familia locuieşte într-un bloc ANL

tencuiala-cazuta-de-pe-tavan-anl2O fetiţă, de şase ani, a ajuns, joi seară, la spital după ce tencuiala unui apartament, dintr-un bloc ANL s-a desprins şi a căzut peste ea. Proprietarii apartamentului, situat la etajul I al unui bloc din cartierul ANL Bucovina, au organizat o petrecere pentru fetiţa lor, la care au participat mai mulţi copii însoţiţi de părinţi.

La un moment dat, în timp ce erau în cameră, s-a desprins o porţiune de tencuială de pe tavan şi a căzut peste fetiţa de şase ani. Adulţii au sărit să o ajute şi la câteva secunde a mai căzut o bucată din tencuială peste un alt copil.

like facebookAu fost chemate cadrele medicale în ajutor, fetiţa fiind preluată şi transportată la spital. Prezenta politraumatisme şi era confuză, cadrele medicale dispunând şi o analiză la computerul tomograf.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii locali precum şi criminaliştii ce au declanşat o anchetă. Urmează să se stabilească cine se face responsabil de lucrările de construcţie proaste şi dacă poate fi tras la răspundere.

„Sărbatoream ziua fetiţei mele şi la un moment dat a căzut tavanul. A prins-o pe fetiţă, avea buza spartă, avea şi un dinte rupt. De 9 ani de zile stăm aici şi nu am umblat la tavan”, a spus Mihai Guraliuc, chiriaşul locuinţei.

Proprietarul blocurilor ANL este Primăria, iar cel afectat era dat cu chirie. Păgubiţii vor să facă reclamaţie la Locativa, societate ce administrează blocurile.

 

 

2 thoughts on “FOTO Fetiţă ajunsă la spital după ce a căzut tencuiala de pe tavan peste ea. Familia locuieşte într-un bloc ANL

  1. Sa fi fost acolo „puterea lucrului bine facut”? Sa o ajute Dumnezeu pe fetita. In tara capitalista in care traim, cei mai norocosi si mai bogati sunt cei care fac afaceri cu statul.afaceri e mult spus…dupa revolutie, se darama ele podurile si autostrazile in mai putin de 9 ani, daramite tavanele unor cutii denumite blocuri.

  2. Pingback: BotosaniNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *