Managerul Spitalului Județean vrea fonduri europene pentru modernizarea a două secții

cladirea Sectiei de infectioase ar putea fi modernizataConducerea Spitalului Județean intenționează să acceseze un proiect cu fonduri europene pentru modernizarea a două secții ale spitalului. Este vorba de Secția de oncologie și Secția de Boli Infecțioase. Reprezentanții unității spitalicești au cerut mai mulți ani la rând bani de la Ministerul Sănătății și Consiliul Județean pentru reabilitarea Secției de Boli Infecțioase, însă fără succes.

like facebookDe la Consiliul Județean am primit bani pentru expertize, proiecte, în sumă de 353.000 lei. Vrem să facem expertize tehnice de audit energetic pentru secția Boli infecțioase și Secția de oncologie, având în vedere că pe Axa 321 vor exista fonduri de la UE . Dacă reușim să le reabilităm pe fonduri europene, este un lucru foarte bun. Secția oncologie nu a fost reabilitată și nici nu este izolată termic. Sunt condiții mai dificile acolo”, a menționat managerul Spitalului Județean.

One thought on “Managerul Spitalului Județean vrea fonduri europene pentru modernizarea a două secții

  1. Si c ine nu te lasa, mai ,,managere” sa scrii un proiect bun, sa obtii punctele necesare la evaluare si sa modernizezi cele doua sectii ?? E USOR SA CERI BANI, INSA MAI GREU SA CISTIGI UN PROIECT. Pentru aceasta actiune ai nevoie de stiinta si preocupare zilnica, nu din an in an, cind mai alimentezi presa cu cite
    o stire – asa, de ochii lumii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *