Ce spune primarul municipiului Botoșani despre taxele și impozitele locale din 2017!

catalin-fluturProiectul de hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea taxelor și impozitelor locale pe anul 2017 a fost supus spre dezbatere publică. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat că taxele și impozitele pe anul viitor se mențin la nivelul celor din 2016. Taxa de salubritate a suferit o majorare pe parcursul anului 2016, respectiv în luna septembrie, de la 7,77 lei lună pe persoană la 10,9 lei lună pe persoană, urmare a deschiderii depozitului de la Stăuceni, drept pentru care, anul viitor, se va plăti 10,9 lei.

like facebookNu sunt modificări considerabile. Singura modificare este cea legată de taxa specială de salubritate, care este o obligație a noastră asumată”, a spus Flutur.

 

One thought on “Ce spune primarul municipiului Botoșani despre taxele și impozitele locale din 2017!

  1. As dori sa stiu daca avem de platit diferente pentru anul acesta la taxa de salubritate?Eu nu mi-am ,,asumat”sa platesc diferenta stabilita fara sa fiu ,sau fim intrebati ,noi ,cetatenii orasului,daca suntem de acord sa platim diferentele asumate de onor Primaria si primarul mun.Botosani.Macar cei care si-au platit corect pentru tot anul taxele si implozitele sa fie scutiti de aceste cheltuieli neprevazute,si greu de suportat pentru oamenii care isi planifica fiecare leut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *