Cătălin Flutur: Pornim la drum cu gândul de a ne scoate targetul pe care ni l-am propus

pnl-candidaturi-parlamentare-catalin-flutur-1Liderul PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat, după depunerea listei cu candidaturile la parlamentare, că echipa PNL este una cu experiență. El a spus că PNL pornește la drum cu gândul de a atinge obiectivul propus, respectiv trei deputați și un senator.

like facebookDin momentul de față suntem oficial în campania electorală, chiar dacă începe mai târziu. Salut faptul că s-a revenit la votul pe listă, și atunci orice posibilitate de vacantare a unui post de parlamentar oricând își poate găsi un înlocuitor pe listă. Am avut multe spețe cu vacantări în circumscripții din țară și atunci nu s-au mai făcut alegeri. Pornim la drum cu gândul de a ne scoate targetul pe care ni l-am propus: trei deputați și un senator, de ce nu și mai mult. Am încredere în această echipă și nu numai în cei care candidează, ci și în cei care stau în spatele lor”, a menționat Flutur.

 

3 thoughts on “Cătălin Flutur: Pornim la drum cu gândul de a ne scoate targetul pe care ni l-am propus

  1. Targhetul pnl botosani va fi atins!
    Rezultat: zero deputati si zero senatori!
    Asta este pohta ce am pohtit!
    Bravo pnl botosani, penalistii cireada,fluorin tiurcanu,septica hotelierul,ti-au pus capac!
    Se rasucesc Bratienii in mormant!!!!!!

  2. Chiar intr-un partid asa mare nu s-au gasit niste candidati corecti si nu niste PeNaLi ca Cireada, Turcanu, Soptica, s.a.m.d.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *