Decizie surpriză luată, miercuri, de Ovidiu Portariuc. La ce gest a recurs!

ovidiu-portariucOvidiu Portariuc a renunţat la candidatura la alegerile parlamentare printr-un mesaj dur adresat social democraţilor. Fostul primar a menţionat că a sperat că se va face o analiză serioasă şi corectă a candidaturilor la nivel central, însă s-a înşelat.

„Nu conteaza activitatea profesionala sau politica, cu atat mai putin continutul Cv-ului. Nu conteaza nici macar faptul ca te afli inca pe pozitii fruntase in sondaje, in preferintele electoratului si te bucuri de increderea acestuia.  Votul pe lista nu mai tine cont de acest lucru, candidatii se aleg precum se alege presedintele de partid, intreband membrii, nu electoratul. Consider din acest motiv, votul pe liste un pas mare facut inapoi fata de votul uninominal”, a menţionat Ovidiu Portariuc. 

like facebookFostul preşedinte al organizaţiei PSD a mai adăugat că organizaţia municipală a partidului nu a are nici un cuvânt de spus în cadrul organizaţiei judeţene şi drept dovadă nu are nici un candidat pe loc eligibil.
„4 ani am jucat dupa o regula, cea a colegiilor electorale, iar pe ultima suta de metri regula a fost schimbata scotand practic municipiul din joc. Nu stiu daca e colegial, fairplay si sincer va spun ca nu ma mai regasesc reprezentat de actuala echipa de conducere”, a mai postat fostul primar.

Cât priveşte planurile de viitor acesta a spus că va rămâne un simplu membru PSD şi va activa în mediul privat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *