UDMR a depus liste pentru parlamentare, la Botoşani

biroul electoral judetean- botosaniUDMR va avea candidaţi la parlamentare și în Botoșani, Reprezentanţii uniunii maghiare au depus, miercuri,, candidaturile la Biroul Electoral de Circumscripţie. Pe liste figurează candidaţi din afara judeţului Botoşani, care, pentru UDMR, au rolul de a atrage voturi care să conteze atât pentru atingerea pragului electoral, cât şi pentru etapa de redistribuire a voturilor la nivel naţional.

like facebookCei cinci candidați pentru Senat sunt: Szabo Levente Amos-Covasna, Benco Levente-Covasna, Horvath Vasile-Cluj, Petrovici Gizela-Timișoara, Lovasz Pal-Cluj,.

La Camera Deputaților figurează pe liste: Novac Levente-Mureș, Colosvari Hdico-Cluj, Szocs Endre-Covasna, Ballo Tamas-Harghita, Nistor Daniel-Cluj, Deac Ferentz-Cluj, Dicu Henrietta-Covasna și Batinas Zoltan-Cluj.

candidat-udmr-parlament

candidat-udmr-parlament-1

candidat-udmr-parlament-2

2 thoughts on “UDMR a depus liste pentru parlamentare, la Botoşani

  1. Foarte tare! UDMR a depus o lista pentru alegerile din 11 decembrie cuprinzind in exclusivitate persoane din judetele Harghita, Covasna, Cluj si Timis. Sunt foarte curios sa aflu citi alegatori din judetul Botosani vor vota o lista cu persoane care nu au nici o legatura cu Botosaniul si care, practic, nu vor actiona niciodata in favoarea judetului nostru. Este o simpla cacealma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *