Fosta şefă a femeilor liberale, atac dur la adresa candidaţilor PNL la alegerile parlamentare

sanziana secrieru si verginel gireadaFosta şefă a femeilor liberale, Sânziana Secrieru, a postat un mesaj dur cu privire la candidaţii propuşi de liberalii botoşăneni pentru alegerile parlamentare. Aceasta a menţionat, într-o postare pe facebook, că a vrut să vadă schimbarea produsă în PNL, însă a constatat că este o schimbare în rău. În opinia fostei preşedinte de organizaţie în decembrie partidul va eşua lamentabil.

like facebook„Ce se intampla acum…ne umileste,chiar ne striveste!Am demisionat din functia de co-presedinte datorita unor principii in care cred cu tarie!Am crezut in sansa unor femei capabile de a se afirma,fara interese ascunse!Nu ati dat sansa femeilor,pentru ca va credeti mai buni!In regula…acceptam si varianta aceasta!Dar ce dracu’ ati facut voi pentru judetul nostru in aceste mandate? Va raspund eu:absolut nimic!Calcati lumea in picioare,fara scrupule,doar pentru a avea statutul de parlamentar!Si mai vreti un mandat!Ce faceti pentru asta?Drumuri la Bucuresti,promisiuni,oferte,doar sa se schimbe lista asa cum vreti voi!Si ati reusit!Sper doar ca reusita voastra sa nu aduca partidului un procent de 10%! Daca oamenii nu va vor…mergeti acasa si faceti ce stiti voi!Aaaa….am uitat!Voi nu stiti sa faceti nimic!Si ati dovedit asta!
Voi ati auzit ce vor romanii?Schimbarea clasei politice cu oameni competenti!Chiar puteti ignora in asemenea hal cerintele lor???Pentru ei mergeti in Parlament,ei v-au dat o sansa!I-ati dezamagit!Gata!Acasa cu voi!
Iertati lipsa pronumelui de politete,dar si pe asta trebuie sa il castigati! Ne vedem in decembrie…cand veti esua lamentabil!”, se arată în postarea Sânzianei Secrieru.

5 thoughts on “Fosta şefă a femeilor liberale, atac dur la adresa candidaţilor PNL la alegerile parlamentare

  1. Sanzaiana,acesti oameni se zbat si cheltuie bani ca sa ajunga in Parlament doar pentru interesele lor pentru ca pentru noi nu au facut nimic si oricum nu-i votam si suntem tineri multi

  2. Vorbește de umilit şi de strivit una care distruge vieți….aruncând oameni în stradă…..
    La cât de scumpe sunt concediile exotice…:)!!

  3. Dati-mi trei motive pentru care ar trebui sa votez lista liberala in care vad ca s-a „aburcat” din nou Verginel ? Si nu numai el. Am mai auzit de acesti oameni acum patru ani. Noroc de DNA ca ne mai aduce la cunostinta de existenta lor pe timpul mandatului.S-auzim de mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *